Producenter
Disse producenter forener tradition, ansvarlighed, innovation og kvalitet i deres produkter. De skaber økologiske vine med minimal indgriben og fokus på terroir samt olivenolie, mandler og tomater, der dyrkes med respekt for jorden. Deres passion for råvarer afspejles i alt fra vaniljestænger med højt vanillin indhold til luksuriøse hasselnøddeprodukter uden tilsætningsstoffer, hvilket giver rene og autentiske smagsoplevelser.
Fælles for dem alle er en stærk forbindelse til naturen og en bevidsthed om råvarernes oprindelse. Disse produkter er perfekte for dem, der søger ægte smagsoplevelser med respekt for både natur og kvalitet.
-
Capobianco
Capobianco Farm – En nyfortolkning af Puglias traditioner Capobianco Farm er født...
-
CleverCoffee
CleverCoffee er et prisvindende kafferisteri, etableret i 2014. Som certificeret B Corp-virksomhed,...
-
Cuor di Nocciola - økologiske Piemonte hasselnødder og nøddecremer
Forestil dig duften af ristede hasselnødder, der fylder luften. Det var det...
-
Friis Holm Chokolade
Friis-Holm Chokolade er grundlagt af Mikkel Friis-Holm, en dansk kok, som grundlagde...
-
Kali Agri – Økologisk olivenolie med sjæl fra Toscanas bakker
Når du åbner en flaske olivenolie fra Kali Agri, smager du essensen...
-
Grawü - Alto Adige
Jeg havde ikke planlagt at besøge Grawü - men Carmen hos Weingut...
-
La Cà Dal Nôn
Hos La Cà Dal Nôn, beliggende i hjertet af Modena, Italien, er balsamico...
-
La Raia - Gavi
La Raia - en vingård med et unikt økosystemLa Raia er en...
-
Naturhandwerk – Ansvarligt håndværk i hver flaske
Naturhandwerk er en passioneret italiensk vinforhandler, der specialiserer sig i naturvine og...
-
Mellow Chocolate – Håndlavet chokolade med hjerte og videnskab
Mellow Chocolate blev grundlagt i 2019 af Jacob, der efter en tur...
-
Mette Ravn Vanilje
Mette og jeg er begge vilde med vanilje! Mette Ravn drømmer om...
-
Monograno Felicetti Pasta
Monograno Felicetti – Pastaen der satte min drøm i gang Jeg har...
-
Morello Austera – fra håndværk til bord
Du kan smage det. Når nogen lægger sjæl og hjerte i det,...
-
Nero Fermento: Sorte hvidløg fra Voghiera DOP – Smag, tradition og håndværk
Hvidløg, men uden den skarpe kant. Sort, blødt og sødmefuldt. Gennem en...
-
Sankefund - Fund
Med årtiers erfaring som madglade urtesamlere er Michael og Thomas det vilde...
-
Santa Rita Bio, Parmigiano Reggiano fra Vacca Bianca Modenese
En sjælden Italiensk delikatesse Santa Rita Bio leverer en af Italiens mest eksklusive...
-
Tenuta Cucco - Barolo
En fantastisk Barolo med lagringspotentiale og det økologiske valg Jeg kan ligeså...
-
Tenuta Montiani – Chianti Classico med karakter
Midt i hjertet af Chianti Classico, mellem gamle mure og levende jord,...
-
Tenuta St. Quirinus – Biodynamisk Pioner i Alto Adige
Min rejse med vin fra Tenuta St. Quirinus begyndte, da jeg blev...
-
Thomas Niedermayr
Mere end økologi - naturen er tilbyder den højeste kvalitetMidt i de...
-
Weingut Röck
Hos Weingut Röck i Eisacktal, Alto Adige (Sydtyrol), er vin ikke bare...