Kollektion: Morello Austera – fra håndværk til bord

Du kan smage det. Når nogen lægger sjæl og hjerte i det, de laver. Det er essensen af Morello Austera, en lille producent fra Cantiano i Italien. Siden 2006 har de forvandlet økologiske amarena-kirsebær til en historie, du kan sætte tænderne i.

Deres filosofi? Simpelt. Alt, hvad de laver, skal være godt for jorden, godt for mennesker – og smage bedre end noget andet. Kirsebærrene dyrkes økologisk, håndplukkes og forarbejdes nænsomt uden kunstige tilsætningsstoffer. Og resultatet? Anerkendt af Slow Food’s Ark of Taste som en hyldest til de traditioner, vi ikke må miste.

Hvad gør dem unikke?
De dyrker ikke bare kirsebær. De dyrker en arv.

Deres amarena-kirsebær er økologiske, sjældne og smager som noget, du aldrig glemmer.

Slow Food-mærkningen betyder én ting: de er verdensklasse.

Når du vælger Morello Austera, vælger du mere end bare økologiske amarena-kirsebær. Du vælger en producent, der tror på, at god smag starter med respekt – for naturen, for håndværket og for dem, der nyder deres produkter. Og det kan smages.