Den cremede klassiker med et italiensk twist – Risalamande, som du aldrig har smagt den før. Forkæl julebordet med Amarena-kirsebær, ristede mandler og en smag af kvalitet

Den ultimative Risalamande med Italiensk twist

Risalamande er en klassiker til jul, løft den til nye højder med de bedste råvarer og et par simple hacks? Her får du min opskrift på Risalamande med et italiensk touch – lavet med tahiti-vanilje, Arborio ris, Amarena-kirsebær og de sødeste mandler fra Apulien. Resultat: En cremet dessert - med knas.

Køb mit risalamande sæt her

Ingredienser

Til risengrøden
2 dl vand
180 g Arborio eller Carnaroli ris
1 liter sødmælk
1 Tahiti-vaniljestang (fra Mette Ravn Vanilje)

Til Risalamanden
50 g søde mandler (fra TerraDiva)
50 g ristede søde mandler (fra TerraDiva)
2 spsk sukker
2 dl piskefløde
2 spsk kirsebærvin

Til kirsebærsaucen
1 glas Amarena-kirsebær (fra Morello Austera)
1 spsk majsstivelse

 

Tilbage til blog