Den ultimative Risalamande med Italiensk twist
Del opskrift
Risalamande er en klassiker til jul, løft den til nye højder med de bedste råvarer og et par simple hacks? Her får du min opskrift på Risalamande med et italiensk touch – lavet med tahiti-vanilje, Arborio ris, Amarena-kirsebær og de sødeste mandler fra Apulien. Resultat: En cremet dessert - med knas.
Køb mit risalamande sæt her
Ingredienser
Til risengrøden
• 2 dl vand
• 180 g Arborio eller Carnaroli ris
• 1 liter sødmælk
• 1 Tahiti-vaniljestang (fra Mette Ravn Vanilje)
Til Risalamanden
• 50 g søde mandler (fra TerraDiva)
• 50 g ristede søde mandler (fra TerraDiva)
• 2 spsk sukker
• 2 dl piskefløde
• 2 spsk kirsebærvin
Til kirsebærsaucen
• 1 glas Amarena-kirsebær (fra Morello Austera)
• 1 spsk majsstivelse